Possible Error

June 18, 2017 8:27 pm

In the configuration screen:

I get two “There is some error2” messages per the picture.

when I inspect elements, it seems to run a check

There was some error 2
There was some error 2

==================
Thinking it wants an email added in the settings, I go to the email tab, but it tells me to ignore since I use woo commerce.

However, in that paragraph the link to email settings for woo is not generating properly. I use wp in a subdirectory and it should go here,
https://store.evangelismcoach.org/wp/wp-admin/admin.php?page=wc-settings&tab=email

But the link generated goes here:
https://store.evangelismcoach.org/wp/wp-admin/wp-admin/admin.php?page=wc-settings&tab=email

I wonder if something is not detected because the link here is incorrect? I don’t know

Published by 3 Comments

3 Replies

  • I suppose you can delete my image after seeing it since it has my codes. I can’t delete it.

  • I can see in the code that the relative link has wp-admin/admin for that setting. When I took it out in my debugger, and started with “admin” the link generated was fixed

    But i can’t see where that link is even generated by the plugin since I’m not a programmer, so I can’t tell you where to look.

  • Looking into error and will post update as needed. Also, we removed the image you posted as it had your Citrix details and didn’t want other people seeing them. You may want to generate a new access token just to be safe. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.